signes blogg

Jeg er signe, snart 21, sykepleierstudent, bor sammen med seks andre mennesker i Oslo, har det i grunn veldig bra.

onsdag, mai 31, 2006

Oppdateringer?!?


Bare for å si det med en gang; det er noen som har noe annet å gjøre enn å sitte på msn, sove lenge, lete etter billige sydenferier og lage blogg. Ja, det er deg jeg mener! Jeg oppdaterer denne siden så ofte som jeg har mulighet til i mellom alle de superviktige avtalene jeg har. Bare så det er sagt lissom. Jeg fyller dagene mine med jobbing, jobbing og atter jobbing. det er kanskje ikke så gøy, men det er litt mer produktivt enn mange andre aktiviteter, og ja du ja, jeg håper du veit hva produktiv betyr!!! Det er kanskje et litt for vanskelig ord!!!

2 Comments:

Blogger nina said...

æææææææ, jeg føler meg mobba og uthengt...buhhuu! hadde det ikke vært for meg, hadde det ikke blitt noe sydentur på deg din fjott!!!! har du sett det fine bilde jeg har lagt ut på min blogg kanskje?? av deg, og omtaler deg som en god venn! jaja, så feil kan man ta! forresten kommer jeg til å si maLLorca til jeg dør!!!

9:58 p.m.  
Blogger signe said...

Jaja, du er jo trass alt yngre enn meg, så jeg må vel bare som ansvarlig voksenperson overse den trassen du kommer med. Til tross for trassen din, du er en god venn, og jeg er glad i deg.

10:01 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home