signes blogg

Jeg er signe, snart 21, sykepleierstudent, bor sammen med seks andre mennesker i Oslo, har det i grunn veldig bra.

lørdag, juli 22, 2006

En liten oppdatering

Lenge siden sist jeg var her ja. Må kanskje se i øynene at jeg ikke er en veldig flink blogger, er rett og slett veldig dårlig. Men jeg har så mange gode unnskyldninger. jeg har vært på ferie, vært på skjærgårds, og ellers jobba omtrent hele tiden. I tilegg til dette holder jeg på med et ekstremt ryddeprosjekt, jeg rydder i tinga mine, og gjør klar til flytting. Og det tar tid. Et lite stikkorde; kaos. Men akkurat nå har jeg fri, og i kveld skal jeg ha en liten grillsammenkomst her hos meg. Har også vært på stranda i dag, trivelig trivelig. 14. august flytter jeg til Oslo. Begynnr kanskje litt før det, men da offisielt. Gleder meg. Men nå må jeg gå å rydde litt før det kommer noen, og Ane, denne oppdateringen var spesielt for deg;)

2 Comments:

Blogger ane marie said...

Tusen takk! Herlig å se at det skjer ting her inne også;) Nå ligger linken hit på siden min, så nå kommer alle vennene mine til å lese bloggen din... neida, sikkert ikke ALLE da... :P he he he..

Vi ses sikkert en gang til før du drar til Oslo og jeg til Bergen! God natt! :)

1:38 a.m.  
Anonymous Anonym said...

vi er klar for oslo. oslo for våre føtter. føtter som ikke blir kalde. kalde er ikke hjertene våre. våre dager i oslo ligger foran oss. oss er gjengen. gjengen er god:)

2:42 a.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home