signes blogg

Jeg er signe, snart 21, sykepleierstudent, bor sammen med seks andre mennesker i Oslo, har det i grunn veldig bra.

lørdag, september 16, 2006

Ny Vitabutikk på Majorstua åpnet denne uken!


Jeg må bare innrømme at i dag gjorde jeg en ting jeg lovet meg selv at jeg aldri skulle gjøre. Jeg er en smule flau over at jeg gjorde det ja, men jeg står fullt og helt for det. Denne uken åpnet det en ny Vitabutikk på Majorstua, og i dag fikk de 30 første kundene som stilte opp i morgenkåpe et gavekort på 1000 kroner. 1000 kroner frister jo litt da, men jeg har et sånt uskrevet prinsipp om at jeg ikke vil være sånn, som gjør alt for penger. I alle fall ikke sånne ting, det er litt pinlig å stille opp tidlig i morgenkåpe midt i Oslo sammen med en haug av jenter, som ikke skyr noen midler for å få noe gratis. Men det gjorde jeg, sammen med en av mine samboere stilte vi opp ti på ni utenfor Vita. Iført morgenkåpe. Og vi var ikke alene for å si det sånn. Noen hadde kommet kl 05.00 bare for å sikre seg en plass helt forran i køen. Vi følte oss kanskje litt utilpass, men da var vi også en av dem. Og her nyttet det ikke å være høflig og gjøre plass for andre, her var det to ting som gjaldt, og det var å være god til å snike, og å presse andre ut av køen. Og jeg må virkelig si at det er sånn man får det man vil ha, i alle fall i dette tilfelle. For her var det de som presset og snek mest som kom først til mølla. Jeg skriver nesten med litt stolthet at jeg ikke var en av dem. Jeg fikk ikke noe gavekort på 1000 kroner, men jeg var heller ikke en av disse griske gribbene som ikke brydde seg om at de sneik eller pressa bort andre. Jeg fikk i alle fall sett på den nye butikken, men veit ikke hvor nødvendig det var å gjøre det kl ni lørdag morgen da. Jeg stiller sikkert opp neste gang det kommer et lignende tilbud. Jeg er med i klubben nå. Jeg har en liten teori om at det er en viss gruppe mennesker som blir tiltrukket av sånne tilbud, og at de reiser rundt på alle sånne ting, og etter hvert så kjenner de hverandre igjen , og lærers seg knep for å gribbe til seg først. Kanskje man kan leve av det også? Freelance gribb? Tenk å reise rundt med sovepose fra butikkåpning til butikkåpning for å sikre seg de beste gratisproduktene. Jeg veit ikke helt jeg, jeg er kanskje ikke helt inne i klubben ennå. Forresten, alle som møtte opp fikk en liten gavepose da, som plaster på såret fordi som ikke fikk noe gavekort. Jeg fikk også en sånn, og den inneholdt blandt annet en asan intimvask for menn. Jeg veit ikke helt om jeg får så mye bruk for den, men den var i alle fall gratis;)

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

jeg er stolt av deg søster!
synd du ikke fikk gavekort....hehehe! du er en artig peron!
glad i deg!

9:28 p.m.  
Blogger signe said...

en artig peron ja. Hva er en peron?

9:33 p.m.  
Anonymous Anonym said...

ja det var synd du ikke fikk gavekort, men du fikk da i allefall noe da! å det er bra til å være første gang, neste gang får du kanskje en intimvask for damer! hvem vet, en gang ender du kanskje opp med et gavekort. stå på! dette kan du greie!

6:30 p.m.  
Anonymous Anonym said...

yo siggi! bare titter innom bloggen din og bryter inn i lille familieidyll:) var gøy å endelig få avslørt den mystiske i dag!! litt spenning i hverdagen skader jo ikke.. jeje, synes du burde oppdatere bloggen nå! kommer til å savne deg neste uke:( lenge leve sigg!!

9:12 p.m.  
Anonymous Anonym said...

nå syns jeg du må skrive litt mer her... ;):P

11:04 a.m.  
Blogger Ingunn said...

Freelance gribb:D

Fantastisk..!

11:39 p.m.  
Anonymous Anonym said...

ja sigg, her kommer en herlig liten kommentar fra meg på menighetskontoret på vegårshei:)

gøy å lese om ny vita-butikk, altså. greit å vite om i og med at du ikke skal se helt bort i fra at jeg kanskje kommer deisende inn til tigerstaden allerede til neste år. men nå er det på tide at vi får noe nytt å lese!

sånn, da har jeg gjort mitt, nå venter jeg bare på at du skal gjøre ditt:)

-gæbb-

5:13 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home