signes blogg

Jeg er signe, snart 21, sykepleierstudent, bor sammen med seks andre mennesker i Oslo, har det i grunn veldig bra.

onsdag, oktober 25, 2006

Høsttanker


I dag skinner sola, endelig, og jeg sitter her inne å skriver oppgave. Eller det vil si, det er det jeg egentlig skal gjøre, akkurat nå skriver jeg her, og før det kom jeg på at jeg måtte rydde litt, oppdatere virusprogrammet mitt, lage litt gele, lese litt i avisa, se litt på tv, rydde i kjøleskape, gå ut litt i det fine været, handle litt mat og mange andre viktige ting. Det er merkelig hvor effektiv jeg blir til å gjøre mange ting når jeg egentlig skal skrive oppgave. Alt virker lissom så mye mer spennende enn staphylococcus aureus. Og nå kom jeg på at siden jeg har lagd gele, så må jeg jo også lage vaniljesaus. For hva er gele uten vaniljesaus? Og egentlig så burde jeg vel gå ut i det fine været, det har jo tross alt regnet den siste uka, og nå når det endelig er sol, da burde jeg benytte meg av det, ta meg en joggetur eller no sånt. Nei, dette er ikke lett. jeg blir stressa av det her, bare tanken på at jeg har sitti her i tre timer og ikke skrevet mer en tre ord. Det vil jo si at hele oppgaven kommer til å ta meg 1747 timer til hvis jeg skal fortsette i denne farten, og jeg har ærlig talt ikke tid til dette!

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

heeelå my friend
Kan vel virkelig si at jeg har det akkurat på samme måten just nu. Alt annet blir så gøy og interessant når man skriver oppgave. Kjære tid. Men vi skal klare det. JUHU!! Ære være HYGIENE!!

10:41 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Hurra, du har oppdatert bloggen din! Jeg har det samme problemet akkurat nå. Sitter her og skal egentlig skive oppgave....men det er så kjedelig. Æsj... Jeg skal levere innen i morgen også, det er det værste. *sukk*

11:04 a.m.  
Anonymous Anonym said...

vet du, har faktisk et lignenede problem jeg også! du tror det kanskje ikke, men jeg har en oppgave eller to å skrive i løpet av året jeg også..
temaene er jo noe annerledes, selvsagt. men oppgave er oppgave!

jeg henger laaangt etter, for å si det sånn. har ikke begynt, med andre ord. og mine kjære medstudenter som jeg har snakka med har liksom kommet så veldig godt i gang. ja ja. vi er forskjellige. og alle har vi vår plass i puslespillet. visdomsord fra gæbb:)

5:53 p.m.  
Blogger nina said...

hello my dear friend! savner deg sigg!! kommer på besøk i april! det gleder jeg meg til!! vi må skypes en dag! lykke til med ditt og datt!! smask fra thai

9:49 a.m.  
Anonymous Anonym said...

hei

1:37 a.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home